KOMENTIMI I ENDRRAVE NE ISLAM PDF

Nqs ju I pelqeni qenet ai mund te perfaqesoj dike qe ju e keni perzemer. Speaking of lines at. Jane botuar shume libra qe shpjegojne ne nje fare menyre endrrat. Nqs ju keni frike nga qenet ateher endrra mund te jete nje paralajmerim. Kur je duke u mbytyr Te jesh duke u mbytur ose mos te kesh mundsi te maresh fryme eshte e lidhur ngushte me ate cka karakterizon jeten tuaj.

Author:Mimuro Kegar
Country:Cayman Islands
Language:English (Spanish)
Genre:Life
Published (Last):18 July 2018
Pages:71
PDF File Size:18.79 Mb
ePub File Size:9.20 Mb
ISBN:730-7-11246-506-4
Downloads:87667
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:AkinotaurNqs ju I pelqeni qenet ai mund te perfaqesoj dike qe ju e keni perzemer. Speaking of lines at. Jane botuar shume libra qe shpjegojne ne nje fare menyre endrrat. Nqs ju keni frike nga qenet ateher endrra mund te jete nje paralajmerim. Kur je duke u mbytyr Te jesh duke u mbytur ose mos te kesh mundsi te maresh fryme eshte e lidhur ngushte me ate cka karakterizon jeten tuaj. Ne kujdesemi per zhvilimin e saj.

Ademit, a. O Zot. Anja dhe trageti levizin mbi siperfaqen e ujit dmth aty ku takohen vetedija dhe nenvetedija Anija si nje simbol pragu pike kufitare Mjet transporti me ane te se cilit. Pra lulet simbolizoje veti pozitive. Qeni mund te jet nje symbol vertet i fuqishem, por varet nga sjellia juaj persona me qenet. Sot ju sjellim nje shpjegues te endrrave, ose te sendeve, objekteve apo veprimeve qe ne shohim ne kuptimi i endrrave sipas shkronjave.

Kjo e fundit duhet te jete e jona ne enderr. Nqs shihni nje engjell te pikturuar, po ju ngrihet nje kurth nga ndonje i aferm i juaji.

Endrrat e profeteve jane shpallje sepse endrrat e tyre jane te mbrojtura nga Shejtani,per te cilen gje pajtohet i tere umeti. Ne qofte se shikon ne enderr sikur po qani, ja kuptimi! Kafshet Enderrat me kafshe shpesh-here reflektojne instiktin ose reagimet tona. E enddrrave eshte qe kushdo duhej te dije qe rezultatet e jetes tuaj jane te lidhura me mendimet qe ka cdokush ne mendje. E kunderta e tyre eshte bari i keq, fara te keqija ose lule me ferra ose te demshme. Kupa Te gjithe shohim endrra dhe kur zgjohemi mundohemi te kuptojme domethenien e tyre.

Per kete shkak ,ne baze te endrres,Ibrahimi a. Shefqet Krasniqi - Duration: Mar 25, 0. Shpjegimi i endrrave sipas kuranit.

PROFESSOR ZAMORRA PDF

Komentimi i enderrave

Largimi i mgjive,sehireve,syrikeq. Eja sherohu me Kuran e Sunet 1. See more of Xhamia Mbret on Facebook. Log In.

LIBER CHAOTICA COMPLETE PDF

KOMENTIM I √čNDRRAVE

.

Related Articles